BLOG | Artículos de Opinión

El 30 de enero cacerolada en “las cuatro esquinas” por una Malva-rosa más digna

El 30 de enero cacerolada en “las cuatro esquinas” por una Malva-rosa más digna

L’Associació veïnal de la Malva-rosa torna a convocar noves mobilitzacions per un barri habitable, digne i sense el negoci especulatiu de la droga. Volem una intervenció global en el nostre barri: reforç dels serveis públics, més cultura i urbanització de descampats.

“Las cuatro esquinas” és un lloc emblemàtic per al barri perquè allí es van produir les majors mobilitzacions de la Malva-rosa en els anys 90 amb concentracions diàries per més d’un any consecutiu. Per això en la Malva-rosa estem acostumats a la resistència i a la persistència. El passat 22 de desembre de 2029 ens vam concentrar i el pròxim 30 de gener de 2020 ho tornarem a fer aquesta vegada amb casseroles.

Recordem la pròxima mobilització del 23 de gener en el Cabanyal en el marc de la campanya “mereixem barris dignes” en la qual participem, i anunciem la nostra adhesió a la manifestació del 26 de gener en Benimaclet “defensem Benimaclet, recuperem l’Horta a la qual animem a participar.

Reivindiquem la dignitat dels barris obrers. Volem més serveis públics, més places dignes en comptes de descampats, més neteja, més cultura, més intervenció social. És urgent aturar el mercat de la droga que enriqueix a uns pocs, destrueix a molts i degrada el nostre barri.

Exigim:
–           Més i millors serveis públics: educació, sanitat i serveis socials.
–           Places dignes en comptes de descampats
–           Més neteja als nostres carrers
–           Garantir el dret a un habitatge digne
–           Detindre el mercat especulatiu de la droga
–           Reforçar la convivència amb mesures de reforç educatiu i social
–           Polítiques i espais culturals amb alternatives d’oci i formació

Les mobilitzacions s’escampen pels barris obrers. I es mantindrà la lluita al carrer els pròxims mesos si la preocupació de polítics i empresaris continua centrada en el negoci de l’ampliació del port en lloc de dedicar eixa despesa pública en recursos per als barris de València.

Associació de Veïns/Veïnes i Amics/Amigues Malva-rosa «VA Malva»

¿Quieres dejarnos algún comentario?

Tu email no será publicado, únicamente tu nombre y comentario.