BLOG | Artículos de Opinión

A la Malva-rosa, cap escola pública es tanca!

L’arranjament escolar provisional de Conselleria per al curs vinent suposa la supressió d’aules en dos Col·legis Públics de la Malva-rosa, el CP Cavite i el CP Malva-rosa. La Coordinadora d’Educació que representa a la Comunitat educativa del barri manifesta de manera clara i rotunda que a la Malva cap escola pública es tanca.

En una assemblea oberta la Coordinadora d’Educació de la Malva-rosa amb assistència de representants de tots els centres educatius i amb una alta presència de mares i pares dels Col·legis afectats ha pres la decisió de presentar al·legacions a Conselleria per aturar aquesta mesura que suposa un vertader despropòsit per a l’escola pública del barri.

  • A més, volem manifestar que no acceptem que es tanquen aules de cap escola pública del barri mentre es mantenen oberts als centres concertats de la zona.
  • Reconeixem el problema de matrícula a causa de la baixada de natalitat fonamentalment, però no consentirem que es vullga afrontar el problema suprimint aules de les escoles públiques.

Perquè estimem les escoles del nostre barri, perquè volem poder matricular els nostres fills i filles en una escola pública de qualitat, perquè ens agrada treballar a l’escola pública, perquè estimem la nostra escola en valencià… i perquè a la Malva tenim dignitat i sabem defensar el que és nostre!

Jornada de lluita educativa 3 de maig

  • 17h Cercavila pel barri. Eixida del CP Malva-rosa
  • 18h Taula redona “Perquè optem per l’escola pública?” al CEIP Cavite
  • Durant la taula redona hi haurà jocs infantils
  • 20h Sopar popular
  • 21h Tancament tota la nit en el CEIP Cavite

Manifestem el nostre compromís de treballar col·lectivament per TOTS els centres educatius públics del barri. Davant l’individualisme i la competitivitat, el treball educatiu comunitari i la solidaritat.

Coordinadora d’Educació de la Malva

¿Quieres dejarnos algún comentario?

Tu email no será publicado, únicamente tu nombre y comentario.