BLOG | Artículos de Opinión

El Centre Mundial d’Alimentació Sostenible estarà a l’antiga seu de l’equip Alinghi a València

El nou Centre Mundial d’Alimentació Sostenible (CEMAS), impulsat per l’Ajuntament de València i que compta amb el suport de l’Organització de Nacions Unides per a l’Alimentació (FAO), estarà situat al segon pis de la que va ser la seu de l’equip Alinghi en la Copa Amèrica de vela. El responsable de l’entitat serà Vicent Domingo.

Així ho ha donat a conéixer aquest dijous l’alcalde de València, Joan Ribó, després d’inaugurar un congrés sobre ciutats intel·ligents a La Marina. Ribó ha assegurat que treballen en un marc legal perquè en aquesta nova entitat puga treballar el consistori juntament amb l’organització internacional i altres fundacions i institucions.

«És complex», ha dit, un marc perquè treballen una entitat de caràcter internacional com la FAO i l’Ajuntament encara que ha assegurat que «ho estem perfilant». «S’ha fet un pas», ha valorat Ribó, qui ha recordat que en el passat ple es va aprovar el nomenament per a la persona que s’encarregarà d’aquest centre mundial i ha confirmat que serà Vicente Domingo, qui va ser el comissari especial de València Capital Mundial de l’Alimentació.  «És lògic, perquè ell va començar el treball i té les relacions amb totes les ciutats del món», ha argumentat l’alcalde.

Ribó ha recordat que el primer pis de l’antiga seu de l’Alinghi ara està ocupat pel Centre Nacional de Ciberseguretat, gestionat per Telefónica.

EFE
Publicado en Diari La Veu

¿Quieres dejarnos algún comentario?

Tu email no será publicado, únicamente tu nombre y comentario.