BLOG | Artículos de Opinión

La Malva-rosa llança la campanya per una “Malva-rosa digna” amb pancartes als balcons i mobilitzacions al carrer

 L’Associació veïnal de la Malva-rosa decideix en assemblea impulsar la campanya “Malva-rosa digna, habitable i sense droga” convocant al veïnat a posar pancartes a les balconades i amb la convocatòria de mobilitzacions al carrer

A l’assemblea veïnal reunida al Col·legi Públic Malva-rosa, guardant totes les mesures de seguretat, es va informar de les darreres entrevistes amb representants municipals per traslladar-les i compartir les reivindicacions que tenim al barri. En particular es va informar de la l’entrevista mantinguda amb el vicealcalde Sergi Campillo, amb els responsables de la policia local, així com les converses amb la regidora Sandra Gómez.

A més de continuar els necessaris diàlegs, l’assemblea va valorar que és urgent continuar les mobilitzacions al carrer aturades en el mes de març com a conseqüència de la pandèmia. Per això es reprendrà la visibilitat a tot el barri de la nostra lluita mitjançant cartells a les balconades i es convoca a una cadena humana per al mes de novembre. Una comissió de la nostra entitat coordinarà i impulsarà totes les accions de la campanya.
La campanya portarà per títol “Per una Malva-rosa digna, habitable i sense drogues” i començarà amb les següents accions:
Pancartes a les balconades amb el lema de la campanya. L’associació n’ha elaborat un centenars. Es començaran a repartir tant el pròxim dijous 22 a partir de les 19h a la nostra seu (Universitat Popular Malva-rosa), com els propers dissabtes, en una mesa informativa als carrers del barri.
Cercavila amb música pel barri anunciant i convocant a les accions.
Cadena humana al llarg de tota l’avinguda malva-rosa per a mitjans del mes de novembre.
– Anunciem noves accions que es concretaran en els pròxims mesos i que inclouran mobilitzacions al centre de la ciutat de València.
Les nostres reivindicacions són clares i d’ample caràcter social. Els problemes que tenim són de caràcter estructural i polític, per això les demandes són també globals. La degradació del nostre barri i dels nostres carrers són fruit de l’abandó històric en el qual ens trobem alguns barris de la perifèria de la ciutat. El que volem és ampliar els drets socials i ens reivindiquem com un barri digne i combatiu.
– Més i millors serveis públics: educació, sanitat i serveis socials.
– Places dignes en comptes de descampats
– Més neteja als nostres carrers
– Garantir el dret a un habitatge digne
– Detindre el mercat especulatiu de la droga.
– Reforçar la convivència amb mesures de reforç educatiu i social
– Polítiques i espais culturals amb alternatives d’oci i formació
Fem una crida a la participació activa del veïnat. Com a veïns i veïnes d’aquesta ciutat, reivindiquem una Malva-rosa digna, i només ho aconseguirem amb molt diàleg, però també amb molta mobilització al carrer.
Malva-rosa 18 octubre de 2020
Associació de Veïns/Veïnes i Amics/Amigues Malva-rosa «VA Malva«
  1. Mercedes Perez Rosado Says:

    Viva la Malvarrosa sin drogas,limpia i culta!!!!!!

¿Quieres dejarnos algún comentario?

Tu email no será publicado, únicamente tu nombre y comentario.